ÉLETMÓD / FITNESS TÁBOR

Programunk egy egyedülálló 5 napos/4 éjszakás életmód / fitness / egészség tábor.

Célunk nem az, hogy egy hét alatt formába hozzunk és megszabadulj teljes súlyfeleslegedtől. Először is nem egészséges a nagymértékű súlyvesztés rövid idő alatt, másodszor, az egészséges és fit életmód nem egy hétre, hanem egész életre kell, hogy szóljon. Szeretnénk megmutatni Neked, hogy érheted ezt el, megadni a kezdő lökést, utat mutatni egy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb élethez.

A rendszeres sportolás kulcsszerepet játszik az egészség megőrzésében és a betegségek megelőzésében. Fontos, hogy a mozgásban örömöd leld, élvezettel csináld és ne kötelező feladatként. Ily módon a kezdeti lelkesedés nem fog alábbhagyni néhány hét után. Programunk során 10 féle különböző testmozgásfajtát próbálhatsz ki (különféle aerobic órák, zumba, jóga, tai chi, pilates, body art…), hogy biztosan megtaláld a Neked legjobban tetszőt.

A program célja, hogy a lehető legkülönfélébb mozgásformákat kipróbáld kezdő szinten, fokozatos terhelés mellett. A sport órákat profi, okleveles, sok éves tapasztalattal rendelkező trénerek tartják, akik rendkívül elkötelezettek hivatásuk iránt.

A helyes táplálkozás szintén fontos részét képezi a kiegyensúlyozott életmódnak. Általános tévhit, hogy az egészséges ételek kevésbé finomak, elkészítésük bonyolultabb és jóval drágább. Szeretnénk megmutatni, hogyan készítheted el kedvenc ételeid egészséges, nem hizlaló változatát, mindössze néhány apró változtatással. A tábor speciális étrendje ugyanezen elv alapján készül.

Mindezen felül, szakértő dietetikus tanácsadónktól mindennap érdekes tippeket kaphatsz az egészséges életvezetésről. Emellett interaktív kiselőadásokon vehetsz részt, ahol a szervezet lúgosításának fontosságáról és az egészséges sütés-főzés fortélyairól tudhatsz meg többet.

Mindennek helyszínéül egy barátságos 3 csillagos wellness szállodát választottunk, mely a város zajától távol biztosítja a kellemes és békés környezetet.

Egyéb programok és szolgáltatások:

  • Bowling est
  • Goodbye party
  • A szálloda bowling termének és wellness részlegének (kül- és beltéri medencék, szauna, jakuzzi) korlátlan használata

A programot 15-20 fős csoportoknak terveztük, melyre egyénileg jelentkezhetsz a “Jelentkezés a programra” menüpontban.

Az ár (bruttó 69 000 Ft/fő) tartalmazza a programban szereplő 10 különböző sport órát, az összes interaktív előadást, workshop-ot, dietetikus szaktanácsadást és egyéb programot, szállást 4 éjszakára (kétágyas szobában), napi három étkezést (reggeli, ebéd, vacsora), valamint a szálloda wellness részlegének (medencék, szauna, jacuzzi…) és bowling termének korlátlan használatát. A helyszínre (Göd, Pest megye) utazás egyénileg történik.